Kære forældre

Først vil vi takke for den flotte opbakning til vores arbejdsdag, hvor vi var 80 børn og voksne i alt. Tusinde tak for jeres store indsats, det var som altid en super hyggelig dag, og uden jer alle sammen ville vi ikke kunne få lavet alle de ting, der blev lavet.

Vi fik lavet så meget her i Askehavegård: Vi fik muget ud og ordnet hos gederne og kørt det væk, vi fik lagt nye friske stammer de steder hvor de gamle var rådnet, vores faldunderlag blev ordnet, vi fik bygget en trappe i hjørnet på skrænten, da flere af de voksne falder på det våde græs, cykelbanen blev lappet for huller og stampet, vi fik ordnet blomsterkassen udenfor og plantet den til samt lagt løg i, det gamle sand i den store sandkasse blev kørt ned til høns og kaninerne, og vi fik nyt sand i går mandag.

Vi fik lavet et pænt hegn ved vuggestuens legeplads, plantet blomster som nogle af børnene havde med. Vi fik sponseret en vinduespudsning både ud- og indvendig af Emma Viborgs mormor.

Bag ved vuggestuen fik vi bygget en sandkasse, flyttet brandbilen og den lille sandkasse, der nu er blevet til en lille  urtehave.

Vi håber så meget på, at vi kan holde vores næste arbejdsdag den 4. september 2021 med alle, hvor de børn der går ud efter sommerferien, også er velkommen.

Vores fællesspisning den 17. juni 2021 må vi jo desværre aflyse, da vi ikke må samles så mange endnu.

De dejligste sommerhilsner
fra personalet

Hits: 599