Vores dyr

Dyr og natur

Som gårdbørnehus har vi valgt at have dyr. Dyrebestanden består af høns, kaniner og geder. Dyrene passes i det daglige af børnehusets børn og personale, og i weekender og ferier/helligdage fodrer børnene på skift sammen med deres forældre. Vi sætter stor pris på opbakningen til forældrefodringen, da dette netop gør det muligt for os at holde dyr.

Dyr og natur

Der hænger en kalender i garderoben, hvor børnenes weekender er skrevet ind. Kalenderen gælder 1 år af gangen, og det er muligt at bytte indbyrdes, hvis weekenden ikke passer – dette står i selv for! Det kan forventes, at I skal fodre mindst 1 gang om året.

Det barn, der skal fodre i weekenden, er Fodermester i ugen op til. Det betyder, at barnet hver dag hjælper personalet med fodringen, så barnet kender til weekendens fodringstjans. Hvem der er Fodermester, kan ses på skiltet, der hele ugen hænger på barnets skab.

Det er vigtigt at huske, at I forældre har det overordnede ansvar for, at dyrene får det rette foder i den rette mængde. Der er en udspecificeret foderplan i dyrehuset.

Dyr og natur

Hits: 327

Hits: 1058