Velkommen til:

Freja B der er startet hos krudtuglerne 1. april

Conrad og Saga der er startet i børnehaven 1. april

Victor der starter hos larverne 1. maj

Anna Camilla og Bertram der starter hos myrerne 1.maj

Milo og Theo der starter i børnehaven 1. juli

Krudtuglesamtaler:

Vi afholder krudtuglesamtaler onsdag den 16 maj mellem kl.12-18 der hænger en seddel på opslagstavlen, hvor i bedes skrive jer på, hvilket tidspunkt der passer jer bedst.

Forældremødet:

Til forældremødet har vi inviteret vores lokale sundhedsplejerske Lise Kaldråstøyl, der vi lave et lille oplæg omkring søvn og kost.

Tøj:

Til jer der er i tvivl omkring tøjet, så er det nu vi bruger termotøj og regntøj, samt gummistøvler, da græsset jo er noget vådt om morgenen, så I må meget gerne tjekke op om tøjet stadig passer, da børnene jo er vokset en del gennem vinteren, og HUSK NAVN I tøjet.

Solcreme:

HUSK AT SMØRER JERES BØRN MED SOLCREM HJEMMEFRA: vi smører til middag

Garderoben:

Hvis garderoben skal vaskes af så skal I tømme den om fredagen.

Bedsteforældredagen:

Invitation til bedsteforældredagen sendes sammen med dette nyhedsbrev, vi vil meget gerne have en tilbagemelding på hvor mange der kommer, så vi ved hvor meget kage vi skal lave ?

Arbejdsdagen:

Der hænges en seddel op fra aktivitetsudvalget, så husk at skrive jer på til arbejdsdagen lørdag den 26 maj, det plejer at være en super hyggelig dag.

Vi holder også åbent hus for eventuelt interesseret forældre, det står også i 2 sogne, så vi håber der kommer nogen og ser på vores hus, så hvis i kender nogen der mangler at finde et sted hvor de ønsker at deres barn skal gå, så fortæl dem at de kan komme ud og se på stedet.

HUSK AT LUKKE LÅGEN OG LÅSE DEN

De dejligste sommer hilsner

Fra personalet

Hits: 593