Velkommen:

Til Alfred og Marco, der er startet på Høloftet.

Emily T og Ludvig, der er startet på Laden, og til Viggo, der starter 1. januar 2020, også på Laden.

Thorgal, Matteo og Alma, der starter eller er startet i vuggestuen.

Farvel

Vi siger farvel til Emilia, medarbejder i vuggestuen, samt Theo, Milo, Rosa og Siff, der stopper 31. december 2019.

Fotograf:

Der kommer fotograf fredag den 29. november fra kl. 9. Der vil blive taget gruppebilleder og et samlet foto af alle samt portrætbilleder af børnehavebørnene. Vuggestuen får kun taget gruppebilleder, da det ikke var en god oplevelse med enkelte billeder af dem sidste år.

Julefest:

Vi holder julefest med Lucia-optog torsdag den 12. december. Se venligst opslag ved indgangen, og tilmeld jer.  Det er kun for forældre og søskende.

Vi går Lucia kl. 16.00 med børnehavebørnene. Forældrene skal være på Laden, hvor der er slukket lys. Vuggestuens børn må se med sammen med deres forældre, og resten bliver i vuggestuen, da det skal være en hyggelig oplevelse.

Foto:

Så er jeg klar til at lave og udlevere alle billederne, vi har taget af jeres børn. Antallet er meget forskelligt, dem der har gået her i kort tid har vi jo ikke så mange billeder af, da vi jo har lagt dem op, vi har taget, på vores Facebook-side, så dem må I selv hente ned.

Dem, der ikke har så mange billeder, sender jeg på jeres mail, og søskende samler jeg på 1 USB-stik.

Jeg henstiller til, at I kun bruger billederne til eget brug og ikke offentliggør dem på sociale medier, da der er forældre, der ikke ønsker det.

Vi laver alle julehemmeligheder i vores forløb.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår, og tak for året der er gået.

 

Fra personalet

Hits: 744