Så er vi startet på et helt nyt år, vi håber at I alle har haft en dejlig ferie.

Status er, at Suzannes 3 piger er testet positive, og Suzanne bliver testet igen. Hun har været testet negativ de sidste gange. Resten af personalet er fit for fight. Mette, som er pædagog, er startet på Laden i dag. En mor til et barn på Laden er testet positiv i juleferien, så barnet er selvfølgelig hjemme.

Vi ved godt, at det er en svær tid at skulle agere i. I nogle medier bliver forældrene opfordret til at holde børnene hjemme. I Askehavegård
har vi den holdning, at ingen forældre skal have dårlig samvittighed over at aflevere deres barn her. Der er dog flere forældre, der har valgt/mulighed for at holde børnene hjemme og se tiden an lidt endnu. Vi har siden midten af december indført stueopdeling igen, både ude og inde.

Husk at holde afstand ved aflevering og afhentning. Ved en positiv coronatest på børn eller voksne i Askehavegård er proceduren, at I får besked på mail eller ved opringning, hvis der har været nær kontakt. I skal så ringe på 70200233, tast 2 for smitte opsporing. Her vil I få et 6-cifret id-nummer, som skal bruges, når I ringer på 32320511, hvor man så får en henvisning til test samme dag eller så hurtigt som det nu er muligt. De forældre, der fravælger at få testet deres barn, skal holde barnet hjemme i 7 dage.

I uge 47 havde vi et mandefald på 5 personaler, bl.a. på grund af coronatest. Nogen af jer har ytret ønske om at blive informeret, hvis en sådan situation skulle opstå igen. Dette har vi taget til efterretning.

Kort før jul valgte vi at investere i en UV-boks til ”rengøring” af telefoner, legetøj m.m. Dette har lettet en del på mange af de rengørings- og afspritningsopgaver, som personalet hidtil har skullet udføre i løbet af dagen.

MVH Bonnie

Hits: 461