Velkommen til:

Carl-Emil og Vigga, der starter på Laden 1-1-2021

Raymond, der starter på Høloftet 1-1-2021

Emma V, der starter i vuggestuen 1-1-2021

Mette, der er ny pædagog på Laden 1-1-2021

 

Situationen i huset

Vi er startet med at være lidt mere inde, da vi har været ramt af en del sygdom, hoste, snot og feber, men det betyder, at vi har manglet voksne. Værst var det i uge 47, hvor vi manglede 4-5 personaler hele ugen, og nogle af jer har bemærket, at vi løber lidt stærkt.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at i sådanne situationer bruger vi tiden på børnene og mindre tid på jer forældre, så hvis I har behov for at vide noget, er I selvfølgelig velkommen til at ringe eller tage fat i de voksne.

Når vi har så travlt, er der selvfølgelig ting, vi ikke lige får sagt, men det er vigtigt for os, at det ikke går ud over børnene. De er glade og skal nok få opmærksomhed 😊

Vi håber på jeres forståelse.

Det er også vigtigt I ved, at hvis et personale har nogen i familien, der er testet positiv for Covid-19, så skal de selv testes 2 gange med en dags mellemrum, og derfor kan de godt være fraværende i op til 1 uge.

 

Ny pædagog og omrokering af børn

Vi har ansat en ny pædagog, der hedder Mette. Hun skal være på Laden og starter 1. januar.

Der er flere af børnene i vuggestuen, der fylder 3 år i løbet af foråret og skal starte i børnehaven, så der er ikke fyldt op i vuggestuen. Derfor kommer Bettina ud i børnehaven fra 1. januar.

Sus er kommet på Krudtuglerne, og de spiser som samlet gruppe i køkkenet, så der er god plads til alle.

Da vi nu er delt i 3 grupper ved spisningen, og det er der, vi holder fødselsdage, bliver det som følger:

Krudtuglerne holder kun fødselsdag for dem i køkkenet.

Høloftet og Laden holder det så stuevis for de børn, der er der 😊

 

Vi glæder os alle til juleferie 😊

Tak for jeres opbakning og et noget anderledes år her i Askehavegård Børnehus. Vi fortsætter med, at forældrene ikke kommer ind i huset, så længe det er nødvendigt og giver mening 😊

 

De dejligste julehilsner

fra børnene og personalet

Hits: 552