Hermed årets sidste nyhedsbrev ?

 

Velkommen til:

Ask, der starter hos Grislingerne 1. november

Mateo, Anna og Lærke, der starter på Laden 1. november

Wendy, der starter på høloftet og Eik på Laden 1. december

Emma, der starter hos Grislingerne 1. januar

Farvel til:

Kim, Liam, Maya, Emma og Emilie, der stopper 1-11 og 1-12-20

Personale

Da vi her i løbet af foråret bliver flere børn i børnehaven, har vi ansat Thomas som medhjælper i en tidsbegrænset stilling fra den 1-11-20 til 30-6-2021, primært på Laden.

Nogle personaler fra vuggestuen kommer også ud i børnehaven, alt efter hvornår der er børn der flytter fra vuggestue til børnehave.

Krudtuglegruppen spiser frokost og frugt i køkkenet, så der er god plads til alle.

Vuggestuen

I vuggestuen vil vi i vinterens løb have fokus på finmotorik og sprog (sprogforståelse) med de ældste børn.

De yngste vil have fokus på det grovmotoriske.

Alle vil fortsat arbejde med naturen og de skiftende årstider. Torsdag den 5/11-20 tager de ældste på tur i skoven, blandt andet for at samle grankogler.

Navn i alt tøj

Det er så dejligt, at de fleste børn allerede har fået vintertøjet i orden, men HUSK NU NAVN i tøjet, da mange af jer handler de samme steder, så vi har en chance for at holde styr på det. Husk rigeligt med skiftetøj i kasserne, da børn jo elsker at lege med vand ?

Forældre

Vi er glade for, at vi har holdt fast i, at forældrene ikke må komme indenfor i institutionen. Som tingene udvikler sig, skal I nok regne med, at det kommer til at fortsætte sådan. Vi gør det for at passe på os alle, så vi håber på fortsat forståelse ? Der kræves ingen mundbind på matriklen ?

Vi beder jer om at vi passer på hinanden, så hvis nogen er blevet testet eller er i karantæne for Covid-19, vil vi meget gerne vide det, og bede de forældre om ikke at komme i institutionen, før de har fået svar på, at de er testet negative.

 

Hilsen personalet

Hits: 844