Velkommen:

Gustav, der starter på Høloftet 1. marts

Liam, der starter hos Grislingerne 1. marts

Kim og Maya starter på Laden 1. marts
Signe (voksen), der starter 1. marts i vuggestuen 20 timer om ugen (Signe har været i praktik siden december 2019)

Farvel til Freja P, der skal starte i ny børnehave 1. februar

Sprogprojekt:

Vi laver sprogprojekt 3 gange om ugen fra uge 2 til og med uge 12 minus uge 7. I børnehavegrupperne laves det i samlingerne.

Dyr:

Der skal ikke lægges halm og hø ind hos hønsene, de spiser kun korn og brød.

Lågen:

Det er vigtigt, at I alle LÅSER LÅGEN MED BEGGE LÅSE HVER GANG I GÅR IND OG UD, der er mange, der ikke gør det, og vi vil så nødig have børn, der løber ud!

De 2 blå låger i vuggestuen SKAL KUN ÅBNES AF VOKSNE, og ikke af børnene.

Tur:

Vi regner med, at krudtuglerne endnu engang bliver inviteret op på Stillinge Skole til deres forestilling torsdag i uge 6 som vi plejer.

Krudtuglerne og Græshopper tager i Cirkusland tirsdag den 18/2. Vi kører kl. 9:30 og er tilbage kl. 15:00. Grunden til, at det kun er for de ældste børn, er, at det er en helt almindelig åbningsdag med mange besøgende, så vi mener, at det er for vildt for de mindste børnehavebørn. De bliver i huset med Inge og Merete.

Tøj:

Vi oplever, at der er børn, der ikke har tøj med til at gå ud og lege 2 gange på en dag, når det er vådt i vejret. Jeres børn skal have 1 flyverdragt, 1 sæt termotøj og 1 sæt regntøj, der er så stort, at det kan komme ud over enten termotøjet eller flyverdragten, hvis den ikke er vandtæt. Hjælp jeres børn med at rydde op i deres garderober, og hæng deres våde tøj op, så det er tørt til næste dag. Det er ikke så vigtigt, at det er rent, men bare tørt. ?

Hilsen personalet i Askehavegård Børnehus

 

Hits: 969